Verifierad av Marianne Poulsen

Certifierad Produktspecialist och kostrådgivare

Hur avslutar man efter en längre period med Nupo Diet?
Viktminskning

Hur avslutar man Nupo Diet när man har nått sitt mål?

När du väl har nått ditt uppsatta mål med Nupo Diet är det väldigt viktigt att inte ramla in i gamla vanor. Detta är den absolut störta risken för att komma tillbaka till ruta 1. Nupo Diet hjälper dig att kickstarta resan för att komma igång säkert, effektivt och snabbt och med hjälp av fina resultat så har du sedan de bästa förutsättningarna för att lyckas framåt. Om du har nått ditt mål med din diet är det med fördel att du fortsatt kan vara på Nupo Diet under en kortare period, men där du också kompletterar vanlig kost utöver. Vi rekommenderar att du äter alla de 3 huvudmåltiderna under dagen men att du försöker låta hälften av din tallrik vara grönsaker. Ät dessutom en bra proteinkälla till varje måltid och välj grova kolhydrater med mycket fullkorn och kostfibrer.

Det kan också vara en bra idé att äta 2-3 mellanmål så att du kan hålla ditt blodsocker stabilt under hela dagen. Ett mellanmål kan t.ex. vara en liten portion skyr med hallon och lite mandel eller skivade grönsaker, t ex gurk- eller morotsstavar och paprika.

Efter en period där du både ätit Nupo Diet i kombination med vanlig kost har magen och tarmarna börjat vänja sig till de fibrer, kolhydrater och protein som varit i en annan form under din stora diet på Nupo. Då är det dags att gå över till vanlig kost och fortsätta din nya hälsosamma livsstil. För att säkerställa under hektiska dagar eller när du är på språng kan du också prova våra måltidsersättningar som ett komplement för en huvudmåltid. Våra måltidsersättningar, som vi kallar One Meal, består av ett antal produkter som du kan använda för att ersätta 1-2 av dina dagliga huvudmåltider. Det gör att du fortsatt kan hålla koll på kalorierna under dagen utan att det sticker iväg och enkelt ersätter en bar eller färdig dryck istället för snabbmaten.

Skriv till oss på: info@nupo.com om du inte fick svar på din fråga här.

Tillbaka till blogg