• Nupo Diet

  En VLCD (Very Low Calorie Diet), vilket innebär att det är en kostplan som begränsar ditt dagliga kaloriintag till cirka 800 kalorier.


 • Framtagen av experter
  Utvecklad av läkare och rekommenderad av kliniska dietister.


 • +35 kliniska studier
  Mer än 35 kliniska studier dokumenterar de obestridliga resultaten.


 • Pålitlig sedan 1981
  Över 40 års erfarenhet inom dietindustrin.

Hur Nupo Diet fungerar

På Nupo Diet ligger ditt kaloriintag på väldigt få kalorier per dag. Genom att kraftigt minska kaloriintaget får din kropp använda sina lagrade fettreserver som en primär energikälla. Detta leder till en snabbare viktminskning samtidigt som kroppens grundläggande näringsbehov tillgodoses genom välbalanserade produkter som är utformade för att ge alla nödvändiga vitaminer, mineraler, fibrer och protein.

Hitta ditt kostschema

Balanserad och effektiv viktminskning

På Nupo Diet är din grundplan att konsumera sex måltider om dagen, bestående enbart av Nupo Diet-produkter. Dessa portioner är noggrant utformade för att erbjuda en fullständig och balanserad kost, vilket säkerställer att du får i dig alla essentiella näringsämnen som din kropp behöver för att fungera optimalt under din viktminskningsresa. Det är kritiskt att du följer detta sex-portionsschema strikt för att upprätthålla näringsbalansen och säkerställa en hälsosam viktminskning.

Flexibel och näringsrik

För de som önskar lite mer variation eller behöver en högre daglig kalorimängd, erbjuder Nupo Diet alternativa kostscheman. Dessa scheman tillåter dig att lägga till livsmedel för att öka ditt dagliga kaloriintag till 1200 eller 1500 kalorier. Dessa alternativa kostscheman ger en välkommen variation och flexibilitet som harmonierar med din livsstil, samtidigt som du fortfarande upplever stadiga framsteg på din viktminskningsresa, även om takten kan vara något lugnare jämfört med det fokuserade sex-portionsschemat.

 • 800 kcal

  Snabba och effektiva

  6 portioner per dag. Täcker alla dina näringsbehov. Förvänta dig snabba resultat. Följ dina framsteg med vår app.
 • 1200 kcal

  Kombinera med mat

  Allt från 800 kcal + 400 kcal extra. Njut av något sött under helgen. Blanda in i din vanliga kost. Gratis recept.
 • 1500 kcal

  Balans med fler recept

  Allt från 800 & 1200 kcal + 700 kcal extra. Gratis recept för att komplettera din kost. Balansera dina dagar med mer flexibilitet. Njut av middagen med din familj.

Svar på dina frågor om Nupo Diet

Är Nupo Diet säkert?

Ja, Nupo Diet är utformad för att vara säker när den används enligt anvisningarna. Dieten bygger på principen om Very Low Calorie Diet (VLCD), där du konsumerar en starkt begränsad mängd kalorier per dag genom noggrant formulerade måltidsersättningar. Dessa produkter är utvecklade för att ge alla nödvändiga näringsämnen som din kropp behöver för att fungera under en sådan diet.

Kan jag träna i samband med att jag följer Nupo Diet?

Ja, du kan träna medan du följer Nupo Diet, men det är viktigt att anpassa intensiteten och omfånget av din träning till ditt lägre kaloriintag. Lätt till måttlig träning rekommenderas, speciellt i början. Lyssna på din kropp och justera träningen efter hur du känner dig.

Kan jag blanda mina Nupo Diet-shakes i förväg?

Ja, du kan förbereda dina Nupo Diet-shakes en dag i förväg så att de står redo att drickas omedelbart. De måste dock förvaras i en kyld miljö precis som med andra mjölkdrycker.  Vi upplever att majoriteten föredrar att att deras Shakes är nedkylda när de konsumeras. Innan du dricker din färdigblandade shake kan du ge den en extra skakning. Smaklig måltid.

Räcker det med 4-5 Nupo måltider om jag kompletterar med en hälsosam middag?

Vi rekommenderar att du alltid äter 6 Nupo-måltider varje dag – detta gäller fortfarande även om du kompletterar med riktig mat.

Detta är viktigt för att vi ska försäkra oss om att du i dig får alla vitaminer, mineraler och näringsämnen som du behöver. Även om man kanske tror att maten som man kompletterar med är hälsosam och näringsrik, är det inte säkert att den innehåller allt din kropp behöver.

Om du ändå vill äta middag föreslår vi att du kollar på våra kostscheman för 1200 kcal eller 1500 kcal.

Verifierade omdömen som visar vårt engagemang för utmärkthet