• Vilken effekt har den?
  Ett tillskott som fyller din mage med den naturliga och vattenlösliga fibern; Glucomannan, som har en enastående förmåga att absorbera vatten flera gånger sin egen volym.


 • För vem är den avsedd?

  Perfekt för någon som har en tendens att överäta. Slim Boost Fill My Tummy innehåller tre aktiva ingredienser för dig som vill boosta din viktnedgång.


 • Resultaten talar för sig själva.

  Främjar din ämnesomsättning. Den är naturligt rik på vitaminer och hjälper till med en normal funktion av immunsystemet.

Hur fungerar Fill My Tummy?

Fill My Tummy fyller din mage med kalorifria naturliga fibrer; Glucomannan som har en enastående förmåga att absorbera vatten upp till många gånger sin egen volym, vilket lämnar dig med en känsla av mättnad, för att undvika att äta för stora portioner eller småäta. För att öka effekten av Fill My Tummy har vi lagt till krom som hjälper till att stabilisera ditt blodsocker, så att du inte frestas i onödan och undviker de välkända sockerbegären. Fill My Tummy är också ett självklart val i kombination med Nupo-dieten (VLCD), för att ge mättnad i förlängning till en av dina 6 dagliga shakes.

Prova du också

 • Glucomannan (Konjakrot)


  Glucomannan, en naturlig kostfiber från konjakplantan, hjälper till att minska hunger och öka mättnaden genom att absorbera vatten i magen och tarmarna, och bildar en tjock massa. För viktnedgångsfördelar, konsumera 6 kapslar dagligen (3g Glucomannan) med 1-2 koppar vatten före måltider för att förebygga igentäppning, särskilt för dem med sväljsvårigheter. Effektiv när den paras ihop med en energibegränsad diet.


 • Havtorn


  Är en vild nordisk fruktbuske känd för sina kulinariska och hälsofördelar i århundraden. Dess bär är rika på essentiella vitaminer och omega 3, 6, 7 & 9 fettsyror. Tillagt i vår produkt för dess fördelar i att förbättra tarmaktiviteten och ämnesomsättningen, är havtorn också en kraftfull källa till vitamin C, som hjälper till med energiomsättningen och immunfunktionen. Anmärkningsvärt är att det innehåller mer vitamin C per 100g än en apelsin, med 695mg mot 63mg, vilket stöder det dagliga rekommenderade intaget på 75mg för vuxna.


 • Krom (mineral)

  Krom är en viktig mikronäringsämne som kroppen behöver för en mängd olika funktioner. Hormonet insulin transporterar socker från blodet in i kroppens muskel- och fettceller. Krom är en del av denna process och bidrar därmed till att bibehålla en normal blodsockernivå genom att stödja insulinets effekt, vilket reglerar kroppens blodsocker. Därför spelar krom en avgörande roll i en energibegränsad diet med viktnedgång i åtanke.

Till exempel använd Fill My Tummy när du...

 • Vill undvika att äta för mycket.
 • Behöver känna dig mätt i samband med din Nupo Diet.
 • Vill bli av med suget efter socker.

2 kapslar 30 minuter före en måltid kommer att för-mätta magen så att du inte äter för stora portioner eller för många portioner, eller före en måltid som inte passar en diet med energibalans, t.ex. före en pizzakväll. Fill My Tummy kan med stor fördel användas i kombination med andra Slim Boost-produkter, t.ex. Slim Boost Burn My Fat

Svar på dina frågor om Fill My Tummy

Hur använder jag Fill My Tummy?

Ta 2 kapslar med ett glas vatten, 30 minuter före en måltid. Maximalt 6 kapslar per dag. Dessa kan tas före en av våra Nupo-produkter eller före en vanlig måltid.

Hur kan produkten hjälpa mig?

Produkten innehåller bland annat en naturlig fiber som i kombination med vatten bildar en massa i magen och därmed ger en känsla av mättnad. Den ökade mättnadskänslan bör förhoppningsvis minska mängden mat du äter och därmed spara kalorier åt dig.

Verifierade omdömen som visar vårt engagemang för utmärkthet