• Vilken effekt har den?

  FAT FIGHTER är en fettblockerande formel för behandling och förebyggande av övervikt och fetma. Produkten är utvecklad för att:

  1. Blockera absorptionen av lipider från maten och därmed minska kaloriupptaget.
  2. Reducera absorptionen av kolesterol från maten.

 • För vem är den avsedd?
  FAT FIGHTER är avsedd för alla vuxna (18+) som behöver gå ner i vikt eller upprätthålla en balanserad, normal vikt. Produkten kan användas som en del av en energibegränsad diet under viktnedgång – eller som en naturlig del av en hektisk vardag fylld med frestelser som kan förhindra bibehållandet av en normal vikt.


 • Resultaten talar för sig själva.

  Omtec50®, som är baserat på Chitosan – en växtbaserad fiber med förmågan att minska fettabsorptionen från maten. Tack vare sitt växtbaserade ursprung är denna produkt lämplig för vegetarianer och veganer för att hjälpa kunder att naturligt hantera sin vikt och sitt kolesterol.

Hur fungerar Fat Fighter?

Fat Fighter har en hög fettbindningskapacitet och minskar upptaget av fett och kalorier från maten. Den är avsedd att stödja en viktminskningsdiet. Den naturliga substansen OMTEC50® bildar en geléliknande substans i magen; denna substans blandar sig med maten. I denna process avlägsnas fett och kolesterol från maten och binds i en icke-löslig form. Dessa bundna fetter går inte in i ämnesomsättningscykeln, utan utsöndras outsmälta.

Prova här

 • Fat Fighter intas oralt.


 • Binder fett till en gelliknande massa.


 • Fettet lämnar kroppen den naturliga vägen.

Dosering och användning

(För vuxna) Övervikt inom ramen för en viktminskningsdiet:

Ta 2-3 kapslar två gånger per dag.

Ta varje dosering 15 minuter före en huvudmåltid.

Drick ett stort glas vatten vid varje intag (>250mL)

Till exempel kan du använda Fat Fighter under...

...socialt utmanande stunder, som privata fester eller affärsresor. Fat Fighter är utformat för att hjälpa till att minska intaget av kostfett. Använd det vid sådana tillfällen för att bibehålla din kaloribalans.

Get started
 • Upptäck effekten av Fat Fighter


  Prova nu
 • Upptäck alla våra Slim Boost-produkter


  Read more

Vi svarar på dina frågor om Fat Fighter

Hur använder jag Fat Fighter?

Intag 2-3 kapslar (intas hela) med 1 glas vatten (250 ml) 15 minuter före din huvudmåltid. Max 2 gånger per dag.

Hur kan produkten hjälpa mig?

Produkten hämmar upptaget av fett från maten. Därför kommer du inte att absorbera lika många kalorier som du normalt skulle göra med måltiden du äter.

Vilka måltider passar bäst att kombinera med Fat Fighter?

Produkten är optimal med måltider som huvudsakligen innehåller fett, t.ex. brunch och snabbmat i allmänhet.

How länge kan jag använda Fat Fighter?

Slim Boost Fat Fighter kan användas i upp till 90 dagar som en del av en energireducerad diet. Produkten förstärker effekten av en energireducerad diet och fysisk aktivitet. Hastigheten och mängden viktnedgång är helt individuell – faktorer som ålder, hälsotillstånd, livsstil, startvikt och viktmål bör beaktas. Medicintekniska produkter som Slim Boost+ Fat Fighter kan inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil.

Are there any side effects of Fat Fighter?

Efter att ha tagit Fat Fighter kan du uppleva en tillfällig känsla av mättnad. Den försvinner vanligtvis efter en kort stund. Överdosering (> 6 kapslar per dag) eller att ta produkten med för lite vätska kan orsaka förstoppning. Personer med känsliga magar eller känsliga mag-tarmkanaler kan uppleva magont, tarmgas eller förstoppning. Om biverkningar kvarstår, bör dosen minskas eller intaget avbrytas.

Verifierade omdömen som visar vårt engagemang för utmärkthet