• Vilken effekt har den?

  Slim Boost Collagen Beauty & Burn är en kraftfull sammansättning av noggrant utvalda växtextrakt kombinerade med vitaminer, mineraler och kollagen från marina källor.


 • För vem är den avsedd?

  Använd Collagen Beauty & Burn på dagar då du är mindre fysiskt aktiv – eller helt enkelt som ett extra tillskott under perioder när du är på diet eller vill lägga extra uppmärksamhet på din hud.


 • Resultaten talar för sig själva.

  Kosttillskott som innehåller kollagenhydrolysat, vitaminer, zink, växtextrakt och kolin. Smak av blodapelsin. Innehåller sötningsmedel.

Hur fungerar Collagen Beauty & Burn?

Slim Boost Collagen Beauty & Burn är en blandning med en rik djupröd färg och en syrlig smak med en lagom touch av apelsin. Perfekt kompletterad av den uppfriskande essensen av röd blodapelsin – en verkligt förtjusande citrusupplevelse.

Slim Boost Collagen Beauty & Burn hjälper dig att bränna fett med innehållet av växtbaserade extrakt, såsom Kola, som hjälper till att bränna fett – toppat med 2500 mg kollagen från marina källor, särskilt inriktat på hudens fasthet. För att förstärka effekten av Collagen Beauty & Burn kommer du också att dra nytta av Cayennepeppar och Guarana, som båda bidrar till viktnedgång.

Prova du också

 • Kola
  Ursprungligen från de tropiska regnskogarna i Västafrika och är en naturlig källa till koffein. Har en bantningseffekt och förbättrar fettmetabolismen.


 • Marint kollagen

  Marint kollagen utvinns från fisk - vanligtvis såsom lax. Hjälper till att förbättra hudens fasthet.


 • Cayennepeppar

  En del av chilipepparfamiljen. Bidrar till viktkontroll och hjälper dig att hålla dig på rätt spår i din viktnedgång


 • Zink + Vitamin A

  Bidrar till att bibehålla normal hud.

Vad är Collagen Beauty & Burn?

Slim Boost Collagen Beauty & Burn är en kraftfull sammansättning av noggrant utvalda växtextrakt kombinerade med vitaminer, mineraler och kollagen från marina källor.

Tillsammans bildar denna kombination en riktigt stark enhet som bland annat består av TYP I (97%) + TYP III (3%) – för optimalt stöd för hudens utseende och skönhet.

Svar på dina frågor om Collagen Beauty & Burn

Hur använder jag Collagen Beauty & Burn?

Du tar 1 påse om dagen - blandad i 1 glas vatten. Vi rekommenderar att du tar detta på morgonen eftersom 1 påse innehåller motsvarigheten till 1/2 kopp kaffe. Produkten har en härlig smak av blodapelsin. Om du tycker att den smakar gott kan du enkelt blanda pulvret i andra livsmedel, som din smoothie.

Hur kan produkten hjälpa mig?

Produkten innehåller naturliga ingredienser som ökar din ämnesomsättning och hjälper dig att förbränna fler kalorier. Utöver dessa ingredienser innehåller produkten även kollagen, som är ett naturligt protein som ger fastare hud. Med denna produkt får du marint kollagen, som stödjer hudens fasthet.

Kan jag kombinera Collagne Beauty & Burn och Burn My Fat?

Ja, det kan du, eftersom de inte arbetar mot varandra. Du kan dock inte förvänta dig dubbel effekt av att använda båda produkterna samma dag. Vi rekommenderar därför att du använder antingen Burn My Fat eller Collagen Beauty & Burn. Den stora skillnaden mellan dessa 2 produkter är kollageninnehållet.

När är det optimalt att använda Collagen Beauty & Burn?

Din naturliga produktion av kollagen minskar över tid, så du kan utan problem börja använda produkten tidigt för att hjälpa till med det naturliga kollagenförlusten. Å andra sidan finns det ingen anledning att inte börja använda kollagen om du har uppnått en viss ålder. Kollagen rekommenderas därför för alla över 18 år. Produkten innehåller koffein - motsvarigheten till cirka ½ kopp kaffe - så vi rekommenderar att du tar produkten på morgonen för att inte störa din sömn.

Hur länge kan jag använda Collagen Beauty & Burn?

Eftersom Collagen Beauty & Burn är ett kosttillskott finns det ingen gräns för hur många dagar/veckor/månader/år du kan ta produkten, så vi rekommenderar att du tar den så länge du behöver.

Är Collagen Beauty & Burn säker att använda?

Ja, det är det. Nupo Slim Boost består av noggrant utvalda aktiva ingredienser från naturens egna källor. Alla Slim Boost-produkter är utvecklade i enlighet med EU:s livsmedelslagstiftning - och uppfyller kraven för påståenden som fastställts av Europeiska myndigheten för livsmedelssäkerhet (EFSA), som är den högsta livsmedelssäkerhetsmyndigheten i EU. Naturligtvis bör du vara medveten om eventuella allergener.

Verifierade omdömen som visar vårt engagemang för utmärkthet