• Vegansk måltidsersättning

  A hybrid product that you can shake with water, vegetable drink or milk.


 • All essential nutrients

  One Meal +Prime Vegan Powder contains all proteins, vitamins, fibers and minerals you need in a meal.


 • Weight management

  A meal replacement for 1-2 your daily meals, which contains all the nutrition your body needs for about 200 kcal. per meal.


 • Natural sources

  Active ingredients from nature's own sources support your fat metabolism.

Måltidsersättning för dig som är vegan

En Meal + Prime Vegan Pulver är en vegansk måltidsersättning med en kraftig blandning av plantbaserat protein inkluderat alla viktiga aminosyror. Utöver den höga fibernivån så innehåller det också aktiva ingredienser från naturens egna resurser för att stötta din fettmetabolism, vilket kan hjälpa med en framgångsrik viktminskning. Vill du få ett hälsosammare liv utan att kompromissa med ditt näringsintag, smak, och planeten som vi bryr oss så mycket om? Så är nog One Meal + Prime Vegan måltidsersättningar i så fall något för dig.

Se våra veganska måltidsersättningar

Nyckelingredienser


 • Kolanöt
  Stödjer kontroll av kroppsvikt.


 • Guarana
  Bidrar till nedbrytning av fett.


 • Krom
  Hjälper till att upprätthålla normala blodsockernivåer.

Vad kan One Meal +Prime Vegan erbjuda dig?

För dig som vill njuta av läckra, lågkalorimåltider som enkelt kan tas med överallt, erbjuder One Meal+ Prime Vegan en perfekt lösning.

One Meal+ Prime Vegan erbjuder dig en unik hybridprodukt som du kan använda tillsammans med vatten, växtbaserad dryck eller mjölk. Det är en måltidsersättning utformad för att ersätta 1-2 av dina dagliga måltider, och tillhandahåller all den näring din kropp behöver med endast cirka 200 kcal per måltid.

Den tillfredsställer både din hunger och dina smaklökar, samtidigt som den är en utmärkt lösning för hektiska morgnar och stressiga dagar tack vare sitt höga innehåll av fiber och protein. Det är också det idealiska valet för en näringsrik lågkalorimåltid före och efter träning, hjälper dig att upprätthålla viktminskning eller en hälsosam livsstil.

Vad innehåller One Meal +Prime Vegan?

Utöver de 24 viktiga vitaminer och mineraler så får du med One Meal + Prime Vegan måltidsersättningar en unik blandning av noggrant utvalda ingredienser: Guarana, Cola Nut, Chromium. One Meal + Prime Vegan måltidsersättningar är dessutom blandat med lite Grönt te. Vid användande som måltidsersättning två gånger per dag, tillsammans med en låg-energi diet, så bidrar denna veganska måltidsersättning med viktminskning.

Vegan:

 • Mixa 60 g (2 skedar) med 300 ml vatten.
 • Skaka och njut!

Non-vegan:

 • Mixa 40 g (1 rundad skopa) med 300 ml minimjölk (0,1% fett).
 • Skaka och njut!
 • Chocolate Bliss


  Rik på chokladsmak med alla väsentliga näringsämnen du behöver i en måltid.

  Köp nu
 • Strawberry Love


  Krämig jordgubbssmak fullpackad med näring som fyller din kropp för en livsstill på språng.

  Köp nu

Våra FAQ om One Meal +Prime

Kan jag kombinera One Meal med träning?

Absolut! One Meal är packad med allt du behöver före eller efter träning för att ge din kropp de bästa förutsättningarna. One Meal är rik på fiber och protein, fylld med alla vitaminer och mineraler du behöver och kalorisnål.

Kan jag använda One Meal +Prime som ett snack?

Du kan använda One Meal när det passar in i din dagliga rutin, men du bör vara medveten om att One Meal är utformat för att ersätta en eller två av dina dagliga huvudmåltider och säkerställer att du får i dig alla nödvändiga näringsämnen i huvudmåltiden för endast ungefär 200 kcal.

I samband med diet är det dock viktigt att tänka på ditt dagliga kaloriintag, och därför bör du vara medveten om att genom att lägga till One Meal som ett mellanmål eller ett småmål, lägger du till ungefär 200 kcal. till ditt dagliga kaloriintag.

Hur många måltider om dagen kan jag ersätta med Nupo One Meal?

Vi rekommenderar att du byter ut en av dina dagliga huvudmåltider för viktkontroll. Byt ut två av dina dagliga huvudmåltider för viktminskning.

Kan jag blanda Nupo Diet med Nupo One Meal i mitt kostschema?

Vi rekommenderar inte att kombinera de två produktkategorierna i ditt kostschema på grund av skillnader i näringsvärden. Det är i sig ingen farlig kombination att blanda våra produkter, men Nupo Diet är en fullständig måltidsersättning medan One Meal är ersättning för en enskild måltid. Det betyder att näringsvärdena för One Meal är därmed optimerade för att ersätta max en eller två huvudmåltider om dagen och innehåller alla nödvändiga näringsämnen, d.v.s. proteiner, fibrer, vitaminer och mineraler. För Nupo Diet ersätter du din fulla kost med produkterna.

Är One Meal nyttigt?

Ja. One Meal har en näringsmässig sammansättning som säkerställer att din kropp får de bästa förutsättningarna för en hälsosam och lycklig livsstil. One Meal är rikt på fiber och protein, packat med vitaminer och mineraler, och har ett lågt kaloriinnehåll, så du kan njuta av din One Meal med gott samvete.

Verifierade omdömen som visar vårt engagemang för utmärkthet