• Vilken effekt har den?

  • Produkten ger lindring av smärtsamma symtom och trycket från överskottsgas i matsmältningssystemet.
  • Den lindrar buksmärta hos patienter med irritabel tarm-syndrom där diarré är dominerande.
  • Normaliserar tarmrörelserna och minskar smärta, vilket förhindrar tarmobstruktion.

 • Vem kan använda produkten?

  Nupo Care IBS Relief är en medicinteknisk produkt som kan erbjuda flera fördelar för individer som lider av irritabelt tarmsyndrom (IBS).


 • Resultatet talar för sig själv.

  Är du trött på det ständiga obehaget som orsakas av Irritabelt Tarmsyndrom (IBS)? Våra banbrytande IBS Relief-kapslar är här för att ge dig den lindring du förtjänar. Säg adjö till de oförutsägbara symtomen och välkommen till ett liv med komfort och självsäkerhet.

Hur fungerar IBS Relief?

Nupo Care IBS Relief är en medicinteknisk produkt utformad för att erbjuda flera fördelar för personer som lider av irritabelt tarmsyndrom (IBS). Bland dess främsta fördelar är lindring av mag-tarmobehag. Den hjälper till att lindra besvärliga tarmsymtom och minskar obehaget orsakat av överdriven gas i matsmältningssystemet. Dessutom hjälper den till att lugna buksmärta hos de med diarrédominerande IBS. Genom att normalisera tarmrörelserna och minska smärta, fungerar den också för att förebygga tarmblockeringar.

Prova idag

 • Låt inte IBS styra ditt dagliga liv.
  Med Nupo Care IBS Relief kan du återta kontrollen och omfamna varje ögonblick utan oron för obehag.


 • Upplev lättnad

  Våra kapslar är specifikt utformade för att lindra de smärtsamma symtomen och obehaget som är förknippat med IBS, inklusive uppblåsthet, buksmärta och oregelbundna tarmrörelser.


 • Symtomfri IBS

  Säg adjö till obehag relaterat till IBS – välkomna lättnad med Nupo Care IBS Relief-kapslar redan idag!

Till exempel använd IBS Relief oavsett om...

...det gäller en social sammankomst, en hektisk arbetsdag eller att helt enkelt njuta av dina favoritaktiviteter, ger våra IBS Relief-kapslar dig möjligheten att leva livet på dina villkor. Ta steget mot en bekvämare vardag med Nupo Care IBS Relief. Ditt välbefinnande är viktigt, och vi finns här för att stödja dig på varje steg på vägen. Det uppskattas att cirka 11 % lider av symtom relaterade till IBS "Källa: National Library of Medicine".

Till produkten

Vi svarar på dina frågor om IBS Relief

Hur använder jag IBS Relief?

Du tar 2 kapslar, 3 gånger om dagen i maximalt 4 veckor. Kapslarna ska tas med mat eller efter en måltid med 1 glas vatten (200 ml).

Hur kan produkten hjälpa mig?

Våra kapslar är speciellt utformade för att lindra smärtsamma symtom och obehag förknippade med IBS, inklusive uppblåsthet, buksmärta och oregelbundna tarmrörelser.

När är det optimalt att använda IBS Relief?

Produkten kan tas som en förebyggande åtgärd eller om du upplever spontana symtom såsom ansamling av gas i magen, buksmärta och diarré, eller en uppblåst och utspänd mage.

Hur länge kan jag använda IBS Relief?

Eftersom IBS-lindring är en medicinteknisk produkt finns det en rekommendation för maximalt 4 veckor. Efter denna period kan du återuppta behandlingen efter 4 dagar.

Ger IBS Relief några biverkningar?

Gastrointestinala symtom är de främsta biverkningarna av att inta naturliga mineraler; buksmärta, uppblåsthet, diarré och flatulens.

Verifierade omdömen som visar vårt engagemang för utmärkthet