• Vilken effekt har den?

  Du får en fettuppdelande effekt från Yerba Mate tillsammans med bantningsegenskaper från kolannötextrakt. De är tillsammans naturliga källor till det höga koffeininnehållet i Slim Boost Burn My Fat-formuleringen. För att höja den totala effekten av Slim Boost Burn My Fat får du också cayennepepparextrakt.


 • För vem är den avsedd?

  Använd Slim Boost Burn My Fat de dagar då du är mindre fysiskt aktiv. På grund av dess förmåga att främja ämnesomsättningen, eller som en del av din dagliga hälsosamma livsstil. 5 aktiva och bevisade ingredienser hjälper till med viktkontroll, viktnedgång och fettuppdelning.


 • Resultaten talar för sig själva.

  Som en extra boost får du även vitamin C och B6. Båda bidrar till normal energigivande metabolism, immunsystemets normala funktion samt minskning av trötthet och utmattning.

Hur fungerar Burn My Fat?

Burn My Fat sätter din fettmetabolism i rörelse med kombinationen av extrakt från kolannötter, som är en naturlig källa till koffein, kombinerat med det välkända gröna teet "Yerba Mate" som ökar nedbrytningen av fettvävnad (kroppsfett). Det toppas med cayennepeppar och vitamin B6 för att förstärka den totala effekten. Du kan använda det vid behov. Följ alltid instruktionerna om den rekommenderade dagliga dosen och eventuella ytterligare instruktioner på förpackningen för den specifika produkten.

Daglig dos: Ta 1 kapsel varje dag.

Prova här

 • Yerba Mate
  Producerar naturligt koffein—95 mg per daglig dos. Det stöder viktkontroll och fettuppdelning. *Innehåller 95 mg koffein/dag. Ej för barn, gravida eller ammande individer.


 • Cayennepeppar

  Innehåller capsaicin, som hjälper till med viktnedgång och stöder din viktminskningsresa.


 • Vitamin B6
  Även kallad pyridoxin, är ett vattenlösligt vitamin som är avgörande för att omvandla aminosyror till energi, DNA-syntes, stödja normal energimetabolism och immunfunktion samt minska trötthet.


 • Naturlig källa

  Innehåller extrakt från kolanötens frön, som härstammar från de tropiska regnskogarna i Västafrika. Nötterna är en naturlig källa till koffein och har en bantningseffekt och ökar ämnesomsättningen.

Hur ska Burn My Fat användas?

Burn My Fat är ett kosttillskott som innehåller extrakt av yerba mate, kolannöt och cayennepeppar samt vitamin C och B6 i kapslar för oralt bruk. Detta tillskott rekommenderas inte för barn samt gravida eller ammande kvinnor. Den dagliga dosen av Burn My Fat är en kapsel om dagen.

Till exempel använd Burn My Fat under...

...de dagar då du är mindre fysiskt aktiv, eftersom det främjar ämnesomsättningen, eller som en del av din dagliga hälsosamma livsstil. 5 aktiva och beprövade ingredienser hjälper till med viktkontroll och fettuppdelning.

Get started
 • Prova Burn My Fat här


  Prova nu
 • Upptäck alla våra Slim Boost-produkter


  Läs mer

Vi svarar på dina frågor om Burn My Fat

Hur använder jag Burn My Fat?

Ta 1 kapsel (intas hel) per dag med ett glas vatten (250 ml). Eftersom produkten innehåller koffein - motsvarande ungefär 1 kopp kaffe - rekommenderar vi att du tar produkten på morgonen för att inte störa din sömn.

Hur kan produkten hjälpa mig?

Burn My Fat innehåller naturliga ingredienser som ökar din ämnesomsättning och du kommer att förbränna fler kalorier.

Kan jag kombinera Burn My Fat och Collagen Beauty & Burn?

Ja, det kan du, eftersom de inte arbetar mot varandra. Du kan dock inte förvänta dig dubbel effekt av att ta båda produkterna samma dag. Vi rekommenderar därför att du använder antingen Burn My Fat eller Collagen Beauty & Burn. Den stora skillnaden mellan dessa 2 produkter är innehållet av kollagen.

När passar det bäst att använda Burn My Fat?

Om du inte får all den motion du verkligen vill ha, är Burn My Fat ett utmärkt tillskott. Dock rekommenderar vi alltid en aktiv livsstil.

Hur länge kan jag använda Burn My Fat?

Eftersom Burn My Fat är ett kosttillskott finns det ingen gräns för hur många dagar/veckor/månader/år du kan ta produkten, så vi rekommenderar att du tar produkten tills du upplever önskad effekt.

Är Burn My Fat säker att använda?

Ja, det är det. Alla Nupo Slim Boostprodukter består av noggrant utvalda aktiva ingredienser från naturens egna källor. Alla Slim Boost-produkter är utvecklade i enlighet med EU:s livsmedelslagstiftning - och uppfyller kraven för påståenden som fastställts av Europeiska myndigheten för livsmedelssäkerhet (EFSA), som är den högsta livsmedelssäkerhetsmyndigheten i EU. Naturligtvis bör du vara medveten om eventuella allergener.

Verifierade omdömen som visar vårt engagemang för utmärkthet