Nupo Diet recept

Noggrant utformade av våra näringsfysiologer och dietister har vi utvecklat olika och hälsosamma recept som kombinerar Nupo Diet med vanlig mat. Dessa är enkla att förbereda och erbjuder samtidigt både utmärkt smak och variation.

För att göra det ännu enklare för dig har vi beräknat kaloriinnehållet för varje recept, så att du inte behöver göra det. Recepten är perfekta för de som söker inspiration för hälsosam mat men inte har tid att planera måltider eller räkna kalorier.

Bon appétit!

 • Vi har skapat en rad smakfulla recept för att göra din dietresa mer spännande. Klicka på knappen nedan och börja utforska en värld av våra näringsrika shake-recept.

  Se recept på shakes
 • Vi erbjuder ett sortiment av 7 olika kalla shakes, var och en med sina unika och fängslande smaker. Våra shakes är färska, fruktiga och krämiga – alla lika läckra. Ett tips för att göra din shake ännu krämigare är att förbereda den dagen innan. Ta en titt på våra produkter här.

  Se alla våra Diet Shake här
1 av 4
 • Varje soppvariant har förvandlats till en extra smakrik upplevelse. Redo att upptäcka dessa smakrika varianter? Tryck helt enkelt på knappen nedan och fördjupa dig i en samling unika recept på Diet Soppa.

  Se recept på våra soppor
 • Utforska vårt urval av soppor med tre unika varianter. Varje sort är framtagen med omsorg för att ge en bra smak för din diet.

  Se vårt utbud av soppor
1 av 4
 • Vi har skapat något extraordinärt med våra varma och aptitretande måltider som ger dig ännu mer att tugga på. Recepten består av några få ingredienser som kan köpas i alla mataffärer och de är fortfarande lika enkla och snabba att tillaga - och lika enkla att njuta av.

  Se alla måltidsdieter här
 • Upptäck våra extraordinära måltider, designade för att ge dig en rikare smakupplevelse. Gå vidare nedan för att utforska vårt sortiment och hitta din nya favoritmåltid idag!

  Se produkterna
1 av 4
 • Som en bonus har vi även lagt till det där lilla extra gott i våra populära One Meal +Prime Pancakes. De ingår inte i Diet-serien, men de är det perfekta valet för frukost och mellanmål, och de är så enkla att variera.

  Se våra förslag här.

  Läs mer om produkten
1 av 3

Upptäck våra kostscheman

Starta din förvandlande resa idag och upptäck potentialen i våra enkla och effektiva kostscheman som är anpassade för att leda dig till framgång. Vi har fyra olika kostscheman, alla utformade för att passa din livsstil. Oavsett om du är någon som vill ha resultat snabbt eller föredrar att njuta mer av maten på vägen utan att stressa fram resultaten, har vi alternativ som passar just dig.

Upptäck dem här