Möt våra ambassadörer

Läs om deras historia och varför de älskar Nupo och våra produkter.

 • Sanne Salomonson

  Sångerska & TV-personlighet

  "Jag ersätter ofta ett mål om dagen, vilket hjälper mig att hålla min vikt stabil. Nupos produkter har visat sig vara helt suveräna för mig. När jag vill gå ner i vikt äter jag enbart Nupo, där jag kombinerar min soppa med kyckling eller ångad fisk. Nupo har verkligen lyckats utveckla sina produkter så att det finns ett brett utbud av smaker."

 • Anja Lenskjold

  Ambassadör

  "Särskilt de klassiska Nupo Diet och Ready To Drink-shakerna är en fullträff för mig; de ersätter frukosten som är mycket svår för mig att äta. Då vet jag att jag får i mig den näring jag ska ha."

  "Både under min viktnedgång och efteråt har jag använt Nupos produkter, och jag har använt dem till och från i minst 10 år. Jag har gått ner 50 kg och under långa perioder ersatt ett eller två mål om dagen med en Nupo-produkt. Nu när jag ska bibehålla vikten är jag fortfarande mycket nöjd med att använda Nupo för viktkontroll. När jag är på språng har jag alltid Nupo med mig, det är bra mot lite hunger, som ett mellanmål eller efter träning."

 • Katrine Memborg

  Journalist och författare

  "Efter 12 veckors viljestyrka och beslutsamhet fick hon tillbaka kroppen hon kände sig hemma i. Sedan journalisten och författaren Katrine Memborg blev mamma hade hon kämpat med sin vikt. Så mycket att hon till slut inte kände igen sig själv varken fysiskt eller mentalt. Efter 12 veckors viljestyrka och beslutsamhet fick hon tillbaka kroppen hon kände sig hemma i. På sin Instagram-profil @hitmedminkrop har Katrine, journalist och författare, öppet och ärligt delat med sig av sina erfarenheter från sin viktminskningsresa."

 • Enock M. Poulsen

  IBF Junior Världsmästare i Lätt Weltervikt

  "Som professionell boxare använder jag Nupos produkter för att uppnå mina mål och ambitioner. wNupos produkter är till stor hjälp när jag behöver nå en målvikt för en specifik dag. Det finns nog några som kan relatera till detta. Att vilja ha en viss vikt för en specifik dag.

  Jag använder Nupos Diet Shakes när jag vill nå min målvikt inför en match, eftersom det är en snabb och bekväm metod, där min hälsa och energinivå är högsta prioritet.

  Jag använder Nupos One Meal Shakes och Bars för att kontrollera antalet kalorier jag konsumerar under min vardag."

 • Jeppe Morell 

  Profersionell boxare

  "Nupo är en avgörande del av pusslet för mig när det gäller att hantera vikt. Med deras produkter vet jag exakt hur många kalorier jag får i mig och vilken näring min kropp får från produkten. Dessutom är Nupo fantastiskt när man är upptagen och inte alltid har tid att laga mat, mellan träningspass eller utomlands under träningsläger. Jag gillar särskilt One Meal Bars och One Meal Shakes – den flytande näringen är särskilt bra för att snabbt absorbera näringsämnen efter invägning, där kroppens depåer snabbt behöver fyllas på."

 • Oliver Maximiliann

  Profersionell boxare. Nationell/regional mästare i Danmark.

  "Ett stort tack måste gå till Nupo som stått bakom mig i så många år. Helt involverad från början. Något jag är mycket stolt över. Jag använder huvudsakligen Nupo One Meal bars och färdiga drycker för att bibehålla min vikt och samtidigt fylla min kropp med något som är bra för mig. STORT tack till tränare och lagkamrater samt familj/vänner för stödet."

 • Trine Poulsen

  Ambassadör

  Jag erkänner att jag var något skeptisk till en början, då Nupo framstod för mig som 90-talets svar på 'Quick-Fix', pulverbaserad mat och bantningsshakes med en eftersmak av vassle - men jag blev klokare när jag smakade några av Nupos nya bars och shakes. Nupo är något helt annat och med många nya spännande produkter. En smakfull, näringsrik, enkel och snabb lösning efter träning. Mitt namn är Trine - jag är 34 år och en glad träningsentusiast med stor passion för triathlon och styrketräning. När man tränar mycket behöver kroppen bränsle och jag använder Nupo One Meals antingen före, under eller efter träning, som ett komplement till vanlig mat och som ett enkelt och läckert mellanmål. Jag vet att med en Nupo ger jag min kropp den bästa utgångspunkten för att vara full av både proteiner, vitaminer och mineraler, vilket också bidrar till en bättre återhämtning och får mig redo för nästa träningspass."

 • Mia Sønderskov Olsen

  Ambassadör

  "Jag har varit ett fan av Nupos produkter i många år. Jag har gärna ätit en bar till lunch, men jag har inte varit bra på att hålla mig borta från sötsaker på kvällen. Jag åt för många kalorier och gick upp mycket i vikt. Så jag tog kontakt med en kostvägledare genom Nupo. De gav mig en bra kostplan med många alternativ. Jag började min resa med Nupo sommaren 2023 och har sedan dess gått ner många byxstorlekar. Med Nupo är det enkelt att räkna kalorier samtidigt som du vet att du får i dig rätt mängd protein och näringsämnen. Jag kompletterar min vardag med Nupo så jag också får i mig 'riktig' mat. Det är inte bara enkelt att hålla koll på, utan det är också enkelt att ta med sig. Nupo utvecklas ständigt och producerar regelbundet nya produkter. Det innebär också att om du tröttnar på en viss produkt finns det gott om andra att välja bland."

 • Karina Rasmussen

  Ambassadör

  "Jag är ett stort fan av Nupo-produkter, jag lever inte 100% på Nupo-produkter under dagen, jag använder produkterna som måltidsersättningar när jag bara behöver spara lite kalorier och när jag är på språng. Nupo-produkterna har god smak och mättar väl. Mitt namn är Karina, 37 år, jag är gift och vi har en 14-årig tonårsdotter. Vi bor i Norra Själland. Varje dag går jag på promenader, delar ut annonser/tidningar och kämpar för att gå ner i vikt, jag har kämpat med övervikt i många år, och förra året gick jag ner 20 kg, där jag tyvärr gick upp en stor del av det igen. Jag ger inte upp min viktminskning, jag tar den tid det tar."