Verifierad av Marianne Poulsen

Certifierad Produktspecialist och kostrådgivare

VLCD-metoden med Nupo Diet
Viktminskning

VLCD-metoden med Nupo Diet

SNABB, SÄKER & EFFEKTIV

Nupos VLCD* Diet är en ansvarsfull, väldokumenterad och effektiv diet för dem som vill eller behöver kickstarta sin viktminskning på ett snabbt, säkert och effektivt sätt. När du går ner i vikt snabbt ökar du dina chanser att bibehålla din viktminskning, eftersom de snabba förbättringarna och resultaten kommer att motivera dig att ändra din kost och din livsstil framöver.

För optimal effekt bör alla måltider bytas ut – under en period upp till 8 veckor – mot sex Nupo Diet-produkter om dagen, antingen Diet shakesDiet soups, eller Diet meals. De ger en optimal sammansättning av protein, fiber och alla vitaminer och näringsämnen som din kropp behöver under dagen – och begränsar samtidigt ditt kaloriintag med till ca 800 kalorier per dag **. Den optimala sammansättningen av Nupo Diet-produkterna säkrar att du inte tappar muskelmassa och att din primära viktminskning kommer från överflödigt lagrat fett.

* VLCD är en förkortning för Very Low Calorie Diet

** Normalt intag för en vuxen är cirka 2000-3000 kalorier per dag

LAGRAT FETT SOM DIN PRIMÄRA ENERGIKÄLLA

Nupo Diet-produkterna innehåller en begränsad mängd kolhydrater. ”Avsaknaden” på kolhydrater gör att din kropp efter efter 3-4 dagar börjar använda sitt överskott, lagrat fett, istället för kolhydrater som sin primära källa till energi. Detta kännetecknas som en ketogen kost, även kallat keto, som har en rad positiva effekter, såsom en minskad hungerkänsla. Detta är en stor fördel för dem som vill – eller behöver – gå ner i vikt.

DE TRE FÖRSTA DAGARNA ÄR DE TUFFASTE

När du ersätter alla dina måltider med Nupo Diet-produkter, upplever många en hård period under de första 3-4 dagarna innan kroppen går in i ketos. Många människor känner en stor hunger och behöver fylla magen med något. För att underlätta denna period har Nupo utvecklat SLIM BOOST FILL MY TUMMY *, som är fibrer i en kapsel som ger dig känslan av mättnad. SLIM BOOST FILL MY TUMMY fyller magen med den naturliga fibern; Glucomannan, som har den exceptionella förmågan att absorbera vatten, många gånger sin egen volym – och det ger dig en mättnadskänsla.

Vi har dessutom tillsatt krom för att förbättra effekten av FILL MY TUMMY då krom hjälper med att hålla blodsockernivån stabil så du inte känner ett sockersug. Vi har även tillsatt havtorn, eftersom forskning visar att havtorn förbättrar aktiviteten i tarmkanalerna och främjar din ämnesomsättning. Dessutom är havtorn naturligt rikt på C-vitamin som bidrar till normal energimetabolism samt ett normalt fungerande immunsystem.

* Kom ihåg att dricka mycket vatten (1-2 glas) i samband med intaget av SLIM BOOST FILL MY TUMMY.

MED NUPO DIET FÅR DU:

  • En enkel och effektiv diet som är lätt att följa
  • En komplett diet som garanterar dig en korrekt sammansättning av näringsämnen och ett lågt kaloriintag
  • En säker och väldokumenterad diet som är baserad på 35 kliniska studier
  • En enkel lösning som ersätter din vanliga kost med 6 måltider om dagen
  • Måltider som förberedas på max två minuter
  • En enkel lösning för dig som vill kunna fokusera på andra saker än din kost. Använd Nupo Diet för att kickstarta din viktminskning idag!

Vi rekommenderar att du använder Nupo Diet under max 8 veckor. Därefter rekommenderar vi att du tar en paus i 1-2 veckor med en normal, hälsosam diet innan du kan kan påbörja en ny period med Nupo Diet-produkterna i upp till 8 veckor – tills du har nått din målvikt.

Tillbaka till blogg