Verifierad av Marianne Poulsen

Certifierad Produktspecialist och kostrådgivare

Boosta din viktminskning
Viktminskning

Boosta din viktminskning

Boosta din viktminskning med Slim Boost

Slim Boost består av tre olika kosttillskott som är utformade för att bibehålla eller öka en hälsosam viktminskning. Slim Boost kommer i kapselform, speciellt utvecklad för att möta några av de vanligaste utmaningarna som du garanterat möter i vardagen.

FILL MY TUMMY

Fyller magen med den naturliga fibern Glucomannan, som har den unika förmågan att svälla upp vid kontakt med vätska vilket skapar utfyllnad i magen som gör att du känner mättnad snabbare. För att förstärka effekten av FILL MY TUMMY har vi lagt till krom som hjälper med att hålla blodsockernivån stabil så att ditt sötsug minskar.

BURN MY FAT

Ökar din fettförbränning med den unika sammansättningen av det patenterade MOROSIL®-extraktet, som är ett naturligt extrakt från röda apelsiner i kombination med det populära gröna teet "yerba mate", som främjar nedbrytningen av fettvävnad. BURN MY FAT har även toppats med cayennepeppar och vitamin B6 för att förbättra den totala effekten och öka ämnesomsättningen under inaktiva perioder.

CALORIE FIGHTER

Slim Boost Calorie Fighter är en 3-i-1-formel som blockerar fett, socker och kolhydrater. Utöver det minskar Calorie Fighter aptiten. Calorie Fighter används för behandling och förebyggande av fetma och övervikt.

FAT FIGHTER

Slim Boost Fat Fighter är en fettblockerande formel som används för behandling och förebyggande av fetma och övervikt. Den unika formeln blockerar absorptionen av lipider från maten och minskar därmed kaloriupptaget.

Tillbaka till blogg