Vill du testa våra produkter gratis?

Genom att registrera dig till vårt nyhetsbrev nedan så är du med om utlottningen för att få chansen att testa våra produkter helt gratis. Om du blir utvald betalar endast för frakten men får möjlighet att prova produkter helt gratis till ett värde av 500 kr. Det finns inget köptvång eller andra krav om du blir utvald som testperson – du väljer själv om och vilka produkter du önskar prova.

För att hålla en rättvis utval av Testpersoner drar vi löpande lott på de som anmäler sig. Du får per mail information om du är utvald eller inte när lottningen är slutförd.

Vi håller tummarna!  När du anmäler dig blir du också registrerad för vårt nyhetsbrev, du kan när som helst avprenumerera på nyhetsbrevet.

Du kan alltid avsluta prenumerationen med ett enda klick. Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev ger du ditt samtycke till att vi använder din information i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi kommer att använda din information för att meddela dig om du vinner på lotteriet för att bli en testperson, samt använder den för att skicka våra nyhetsbrev till dig.