Med över 40 års beprövad erfarenhet är Nupo ett märke som kunderna kan lita på för vetenskapligt stödda och effektiva resultat som erbjuder en mängd olika måltidsplaner som passar in i din livsstil.

Viktminskning gjord enkel. Enkelt, säkert och effektivt!

Nupo Ambassador

Mia

Som en trogen Nupo-fantast i många år, ersatte jag glatt en måltid med en näringsrik bar till lunch, men jag kunde ändå inte hålla mig borta från snacks på kvällen och mina portionsstorlekar var utan kontroll. Jag konsumerade för många kalorier och gick upp mycket i vikt. Slutligen tog jag kontakt med en näringsfysiolog på Nupo. De gav mig ett fantastiskt kostschema med många alternativ till vanlig mat. Min resa med Nupo började sommaren 2023 och genom att följa deras kostscheman, där jag långsamt men säkert återfick självförtroendet och började träna, har jag nu gått ner 35 kg. Jag gick från att vara en vanlig konsument, till en ambassadör, till en stolt talesperson för Nupo - i hopp om att inspirera andra med min personliga resa på Nupo. Om jag kan göra detta - så kan du också!

Läs fler succéhistorier

Start your transformation here and pick the plan that works for you.

 • 800 kcal

  Snabba och effektiva

  6 portioner per dag. Täcker alla dina näringsbehov. Förvänta dig snabba resultat. Följ dina framsteg med vår app.
 • 1200 kcal

  Kombinera med mat

  Allt från 800 kcal + 400 kcal extra. Njut av något sött under helgen. Blanda in i din vanliga kost. Gratis recept.
 • 1500 kcal

  Balans med fler recept

  Allt från 800 & 1200 kcal + 700 kcal extra. Gratis recept för att komplettera din kost. Balansera dina dagar med mer flexibilitet. Njut av middagen med din familj.
 • One Meal

  Ersätt 1-2 måltider per dag

  Komplett måltid med alla nödvändiga näringsämnen. Ungefär 200 kcal per måltid. Idealisk för vikthantering. Blanda mellan bars och shakes.

En revolutionerande metod: Total kostersättning & medicinsk viktminskning

Funderar du på att påbörja en medicinsk viktminskningsresa? Då måste du se till att du har rätt sammansättning i din kost. Eftersom viktminskningsmedicin minskar din aptit är det viktigt att din kost har en optimal näringsmässig sammansättning, vilket säkerställer att din viktminskning är hälsosam och hållbar.

Läs hela artikeln här

Sex snabba frågor och viktminksning

Varför ska jag kombinera Nupo när jag går ner i vikt med Wegovy?

Det är viktigt att förstå att kombinationen av Wegovy och Nupo kanske inte är nödvändig för alla som går ner i vikt med endast Wegovy.

Wegovy (semaglutid) är ett receptbelagt läkemedel som kan hjälpa till att främja viktminskning genom att minska aptiten och öka känslan av mättnad. Nupo erbjuder kosttillskott som kan komplettera processen genom att tillhandahålla en näringsmässigt balanserad totaldietersättning (TDR), även känd som en mycket lågkaloridiet (VLCD) eller en sopp- och shakesdiet, måltidsersättningar och kompletterande produkter. Dessa produkter kan vara användbara för vissa personer som vill uppnå ett mer strukturerat och bekvämt viktminskningsprogram. Det är viktigt att rådgöra med en läkare eller klinisk dietist för vägledning om det bästa tillvägagångssättet för viktminskning för din specifika situation. De kan ge råd om huruvida kombinationen av Wegovy och Nupo är lämplig för dig och din hälsotillstånd.

Finns det några bevis för att kombinationen fungerar bättre?

Eftersom kombinationen av Nupo och Wegovy (semaglutid) är relativt ny kan det hända att det ännu inte finns en omfattande bevisbas tillgänglig för att utvärdera dess specifika effektivitet jämfört med endast Wegovy eller andra metoder för viktminskning.

Individuella studier eller kliniska prövningar som utvärderar effekten av kombinationen av Nupo och Wegovy kan vara begränsade eller ännu inte genomförda. Det är viktigt att notera att vilket viktminskningsprogram som helst bör utvärderas utifrån individuella behov, hälsotillstånd och medicinsk rådgivning.

Om du följer en plan baserad på semaglutid, där din aptit är minskad, kanske du inte får tillräckligt med näring varje dag. Om du följer en Nupo-dietplan med 6 Nupo-portioner om dagen kommer du att konsumera cirka 800 kalorier om dagen, samtidigt som du fortfarande får de näringsämnen du behöver för att hålla kroppen igång. Därför kan kombinationen vara ett mycket starkt alternativ, och med en lågkaloridiet kommer du fortfarande att kunna nå dina mål.

Om du överväger att kombinera Nupo och Wegovy är det viktigt att rådgöra med en läkare eller klinisk dietist för personlig vägledning och utvärdering av om detta tillvägagångssätt är lämpligt och säkert för dig. De kan också hjälpa till att övervaka dina framsteg och justera din behandlingsplan vid behov.

Hur länge kommer min viktminskning att vara varaktig?

De långsiktiga resultaten av viktminskning, oavsett om man använder Nupo eller Wegovy (semaglutid), eller andra metoder, kan variera beroende på olika faktorer som individuell fettmetabolism, förändringar i livsstilen och överensstämmelse med behandlingen.

Kliniska prövningar har visat att både Nupo och Wegovy kan leda till betydande viktminskning över tiden, men det är viktigt att notera att bibehållen viktminskning vanligtvis kräver kontinuerliga förändringar i livsstilen, inklusive hälsosamma matvanor och regelbunden fysisk aktivitet. Det är bäst att rådfråga din läkare för personlig information om din viktminskningsresa.

Finns det andra alternativ när det gäller viktminskning?

Ja, det finns flera alternativ för att uppnå viktminskning, som sträcker sig från livsstilsförändringar till medicinska ingripanden. Några vanliga metoder inkluderar:

Dietförändringar: Att konsumera en balanserad kost rik på frukt, grönsaker, magert protein och fullkorn, samtidigt som intaget av processade livsmedel, söta snacks och högkaloridrycker minskas, kan underlätta viktminskning.

Regelbunden motion: Att inkludera regelbunden fysisk aktivitet i din rutin, såsom promenader, jogging, cykling eller styrketräning, kan hjälpa till att förbränna kalorier och förbättra den allmänna konditionen.

Beteendeterapi: Rådgivning eller beteendeterapisessioner kan hjälpa till att adressera underliggande psykologiska faktorer som kan bidra till överätning eller ohälsosamma ätbeteenden.

Bariatrisk kirurgi: Kirurgiska ingrepp som gastric bypass, gastric sleeve eller gastric banding kan rekommenderas för personer med svår fetma som inte har haft framgång med andra metoder för viktminskning.

Det är viktigt att rådgöra med en läkare eller klinisk dietist för att fastställa det mest lämpliga tillvägagångssättet för viktminskning baserat på individuell hälsostatus, preferenser och mål.

Kan all denna diet påverka min kropp negativt?

Både Nupo och Wegovy (semaglutid) är produkter utformade för att hjälpa till med viktminskning under vägledning av hälso- och sjukvårdspersonal. Även om de kan vara effektiva för att främja viktminskning, kan det finnas vissa risker och biverkningar förknippade med deras användning.

För Nupo-produkter är det viktigt att säkerställa att de används som en del av en balanserad kost och inte ersätter alla måltider utan vägledning från en vårdpersonal. En plötslig och drastisk förändring av kostvanor kan negativt påverka kroppen och leda till näringsbrister eller andra problem.

Wegovy är ett receptbelagt läkemedel som vanligtvis förskrivs till personer med ett kroppsmasseindex (BMI) på 30 eller högre, eller ett BMI på 27 eller högre med komorbiditeter som typ 2-diabetes. Även om det kan vara effektivt för viktminskning kan det också ha biverkningar, inklusive illamående, kräkningar, diarré och andra gastrointestinala problem.

Det är viktigt att rådgöra med en läkare eller vårdpersonal innan du börjar med någon typ av viktminskningsprogram, inklusive användning av Nupo-produkter eller Wegovy, för att bedöma potentiella risker och fördelar i förhållande till din individuella hälsostatus och behov. De kan ge vägledning om hur man använder dessa produkter säkert och effektivt.

Kan jag kombinera Nupo med vanlig mat?

Ja, det är möjligt att kombinera Nupo-produkter med vanlig mat som en del av en balanserad kost. Nupo-produkter är utformade för att fungera som kompletta måltidsersättningar, måltidstillskott eller för att komplettera en hälsosam kost, och de kan införlivas i en varierad måltidsplan tillsammans med vanlig mat. Nupo har utvecklat många recept som inkluderar både Nupo Diet-produkter och vanlig mat. Du kan se måltidsplaner som erbjuder 800, 1200 och 1500 kcal per dag. Det är dock viktigt att komma ihåg att en hälsosam kost bör bestå av ett brett utbud av näringsrika livsmedel, inklusive frukt, grönsaker, magert protein, fullkorn och hälsosamma fetter. Nupo-produkter bör inte ersätta alla måltider under dagen utan vägledning från en läkare eller klinisk dietist. Om du överväger att kombinera Nupo med vanlig mat rekommenderas det att du rådfrågar en näringsexpert eller klinisk dietist för personliga råd och hjälp med att skapa en hälsosam och balanserad måltidsplan som passar dina individuella behov och mål.


 • VLCD
  Nupo-dieten är en mycket lågkaloridiet (VLCD) som är snabb, säker och effektiv.


 • +35 kliniska studier

  Mer än 35 kliniska studier som stöder och dokumenterar de oomtvistliga resultaten.


 • 6 portioner om dagen

  Ersätter alla dina måltider med kalorikontrollerade portioner. En blandning av shakes, soppor och måltider.


 • Alla väsentliga näringsämnen

  En diet som tillhandahåller alla de väsentliga näringsämnen din kropp behöver.

Du kommer att älska dessa enkla och näringsrika recept!

Varje recept är inte bara enkelt att tillaga utan också fyllt med läckra smaker. De är noggrant portionerade för din bekvämlighet, med kaloriinnehåll som är noggrant beräknade av våra näringsfysiologer för att säkerställa din framgång.

Smaklig måltid!

Upptäck och läs recepten