Massi Fazli, Klinisk dietist

Mitt namn är Massi, och jag har mer än 12 års erfarenhet som klinisk dietist kombinerat med en MBA från USA.

Som hälsoinformatör på Nupo är mitt huvudsakliga ansvar att säkerställa produktkvalitet och erbjuda vägledning till professionella inom sjukhus, privata läkarmottagningar, kliniker och kommuner angående Nupos produkter.

Erfarenhet Min omfattande erfarenhet sträcker sig över sjukhus, kommuner och privata företag, där jag har specialiserat mig på viktminskning, gastrisk bypass, ärmprocedurer, rådgivning för ätstörningar såsom hetsätning och undernäring, samt hantering av livsstilssjukdomar och kroniska tillstånd. Under åren har jag hjälpt otaliga individer att uppnå framgångsrika livsstilsförändringar.

Snabba, Säkra och Effektiva Framsteg Jag valde att bli en del av Nupo på grund av dess imponerande 40+ års närvaro på marknaden och internationellt erkända VLCD-produkter (Very Low-Calorie Diet). Nupo-dieten är inte bara bevisat effektiv utan erbjuder också en snabb, säker och effektiv resa. Jag har personligen använt Nupos produkter för olika ändamål, från att kickstarta viktminskning till praktiska måltidsersättningar.

Mina erfarenheter har visat att Nupos produkter är extremt mångsidiga och tillgodoser alla preferenser. Utöver att stödja viktminskning har de visat sig vara effektiva mot irritabelt tarmsyndrom och blodsockersvängningar. Resultaten talar för sig själva år efter år, och Nupos produkter är inte bara ett tillfälligt verktyg utan snarare ett medel för att ändra vanor och uppnå långvariga resultat.

Min Filosofi: Enkla, Hanterbara och Förståeliga Kostförändringar Mitt tillvägagångssätt för kostförändringar präglas av en filosofi att det ska vara enkelt, hanterbart och förståeligt. Målet är att uppnå mättnad, stor energi och minimal påverkan på blodsockernivåerna. Jag brinner för att hjälpa människor att uppnå en hälsosam livsstil och en avslappnad inställning till hälsa, mat och kropp genom att vägleda dem att byta olämpliga vanor till mer lämpliga som kan upprätthållas.

Jag ser fram emot att vara ditt stöd på resan mot hälsa och välbefinnande med Nupo.